Julkaistu

Ruse App – Verkkokauppa palveluille

Ruse App -sovellusta kehittää Ruse Group Oy Suomessa. Tavoitteemme on Ruse App -sovelluksen avulla yhdistää pienten ja keskisuurten yritysten sekä kuluttajien tarpeita.

Ruse Appilla yrittäjän on mahdollista tavoittaa kohderyhmänsä nopeasti, ja markkinoida heille esimerkiksi myymättä jääneitä pelivuoroja tai palveluja. Tähän asti yritykset ovat tavoittaneet asiakkaansa näissä tapauksissa omia sosiaalisen median kanaviaan pitkin. Nyt Ruse App yhdistää kaikki alueen yritykset keskitettyyn, edullisia vuoroja ja palveluita tarjoavalle alustalle, josta asiakkaiden on helppo selata haluamiaan palveluita.

Yksinkertaisuus on valttia mobiilisovelluksissa sekä yritysmaailmassa. Mitä helpompi tuotteita on asettaa myyntiin, sitä enemmän niitä on mahdollista saada potentiaalisten asiakkaiden ulottuville. Sama koskee kuluttajan puolta, sillä tuotteiden ja palveluiden löytämisen helppous on kuluttajan kokemukselle kaikki kaikessa.

Rakennamme Ruse Appia niistä lähtökohdista, mitä olemme vuosien varrella asiakaspalvelu- ja yritysmaailmassa oppineet. Helppous, selkeys, toimivuus sekä kokemus ovat niitä asioita, mitä haluamme ihmisten yhdistävän Ruse Appiin sekä sen käyttöön.

Toivomme että nautitte RUSE App palvelusta sekä sen tuomista mahdollisuuksista, ja että saamme yhdessä tuotettua paikallisille yrityksille ja kuluttajille yhteistyötä ja sopivia palveluja luovan alustan.


Janne Palo
Ruse Group Oy